Vacature (Psychosomatisch) Fysiotherapeut!

Vacature (Psychosomatisch) FysiotherapeutJe bent geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut of hebt interesse in de opleiding PSF, met kennis van Intramed en fysioroadmap en je kunt zelfstandig werken in een grote groepspraktijk, HKZ gecertificeerd, met meerdere disciplines waarin onderling samenwerken niet alleen leerzaam is, maar ook leuk kan zijn.

FysioZuid onderscheidt zich door een actieve rol van de patiënt centraal te stellen. Er is niet alleen veel oog voor klachten en de behandeling daarvan, maar ook voor mensen en hun situaties achter deze klachten. In een persoonlijke en ontspannen sfeer wordt er samen met de patiënt gewerkt aan een optimaal herstel en zo nodig aan herintegratie of voorkoming van de klacht in de toekomst.
Wat zoeken wij:
Per september 2018 zoeken wij een enthousiaste (psychosomatisch) fysiotherapeut voor de ondersteuning van ons team fysiotherapeuten.
Wij kijken uit naar je reactie!

FUNCTIE EISEN:
Minimale werkervaring:
Starter
Opleidingsniveau:
HBO
Software ervaring:
Intramed en FysioRoadmap
Kwaliteitsregister:
CKR - KNGF 

WAT BIEDEN WIJ:
Dienstverband:
Parttime
Uren indicatie:
20

KORTOM:
• Je hebt je HBO Fysiotherapie, interesse in of een (bijna) afgeronde specialisatie psychosomatisch fysiotherapeut
• Je kunt zelfstandig werken en ziet nieuwe kansen.
• Je kunt uiteraard uit de voeten in een multidisciplinair team.
• Je bent enthousiast, sociaal en representatief
• Je bent servicegericht en pro-actief

WIJ BIEDEN
• Een leuke en uitdagende baan binnen een multidisciplinair en innovatieve organisatie.
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN
Selectieprocedure
Binnen enkele dagen ontvangt u een bevestiging en informeren wij u over de verdere procedure. De selectieprocedure bestaat doorgaans uit minimaal twee gesprekrondes. 

Enthousiast en wil je solliciteren? Om in aanmerking te komen voor deze functie kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar Bas Hassels Mönning; email: b.hasselsmonning@fysiozuid.nl