Vacature Fysiotherapeut!

 

Vacature algemeen fysiotherapeut(e)

 

Ben jij een fysiotherapeut(e) en ben je op zoek naar een nieuwe baan en uitdaging? Wij zoeken per september een enthousiaste fysiotherapeut(e) voor 30-40 uur per week die ons team fysiotherapeuten wil komen versterken.

Wij zoeken een geregistreerd fysiotherapeut, met kennis van Intramed en Fysioroadmap, die zelfstandig kan werken in een grote groepspraktijk. Wij zijn een HKZ gecertificeerde praktijk, met meerdere specialisaties binnen de fysiotherapie en een multidisciplinair team.

FysioZuid onderscheidt zich door een actieve rol van de patiënt centraal te stellen. Er is niet alleen veel oog voor klachten en de behandeling daarvan, maar ook voor mensen en hun situaties achter deze klachten. In een persoonlijke en ontspannen sfeer wordt er samen met de patiënt gewerkt aan een optimaal herstel en zo nodig aan herintegratie of voorkoming van de klachten in de toekomst.

Geïnteresseerd? Wij kijken uit naar je reactie!

 

Kortom:

  • Je hebt je HBO diploma Fysiotherapie
  • Je kunt zelfstandig werken en ziet nieuwe kansen
  • Je kunt uit de voeten in een multidisciplinair team.
  • Je bent enthousiast, sociaal en representatief
  • Je bent servicegericht en pro-actief

 

Wij bieden:

  • Een leuke en uitdagende baan binnen een multidisciplinair en innovatieve organisatie.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Selectieprocedure:

Binnen enkele dagen ontvang je een bevestiging en informeren wij je over de verdere procedure. De selectieprocedure bestaat doorgaans uit minimaal twee gespreksrondes.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief voorzien van een CV naar Karin Timmerij; email: k.timmerij@fysiozuid.nl en je hoort van ons!