Update Corona

Corinavirus update d.d. 31 maart 2020

Sluiting FysioZuid wordt verlengd t/m 28 april

Maar: beeldbellen met de fysiotherapeut slaat goed aan

Zojuist heeft Minister-president Rutte bekend gemaakt dat het merendeel van de coronamaatregelen wordt verlengd t/m 28 april. Ook onze praktijk moet helaas tot die datum gesloten blijven voor individuele behandelingen en groepslessen. 

Beeldbellen goed alternatief

Gelukkig blijkt fysiotherapie op afstand via beeldbellen voor de meeste mensen een goed alternatief. We krijgen er steeds meer handigheid en plezier in en datzelfde geldt voor onze patiënten en cliënten. Helaas kunnen we niet anders maar uw zorg is onze zorg! Veel mensen vinden het fijn om een of twee keer per week hun therapeut te zien en te spreken en ze pakken de afgesproken oefeningen thuis enthousiast op. Zo kunnen we in de meeste gevallen een behandeltraject voortzetten en voorkomen we dat mensen door het tijdelijk stopzetten van de therapie terug bij af zijn. 

Praktische oplossingen

Natuurlijk zijn er ook situaties waarin beeldbellen geen uitkomst biedt. Geen zorgen: ook in dat geval verzinnen onze therapeuten manieren om de therapie zo goed mogelijk door te laten lopen. Bij mensen die digitaal wat minder bedreven zijn kunnen we oefenschema's met voorbeeldoefeningen in de brievenbus stoppen en/of houden ze telefonisch contact. Aan praktische oplossingen geen gebrek. 

We werken door

Daarom willen we iedereen nogmaals op het hart drukken: onze vestiging is weliswaar gesloten, maar we werken samen met onze cliënten zoveel mogelijk door. Tevens zijn we telefonisch en via mail gewoon bereikbaar voor alle vragen over (pijn)klachten, de behandelingsmogelijkheden of voor meer informatie over beeldbellen.

Vragen? Bel of mail!

Heeft u vragen of wilt u overleggen met uw behandelaar? Bel of mail ons dan via t. 0546-820892 en spreek de voicemail in of mail naar info@fysiozuid.nl