Help Gerdien en doneer voor een rolstoelbus

In 2008 kreeg Gerdien (51)de diagnose MS. 

Er brak voor het gezin een zware tijd aan, maar de schouders werden er onder gezet. Helaas bleek Gerdien een progressieve vorm van MS te hebben. Haar energie niveau werd minder en ze kreeg steeds meer lichamelijke beperkingen.

Het huis werd verbouwd, zodat er beneden kon worden geslapen. De trippelstoel en handbewogen rolstoel werden vervangen door een elektrische rolstoel, geheel aangepast op Gerdien. Het gezin probeerde er nog zoveel mogelijk op uit te gaan. Dit betekende voor Gerdien veel transfers van haar rolstoel in de auto en vervolgens in een handbewogen  rolstoel, maar er werd genoten van uitjes en vakanties.

Nu staan ze voor een volgende uitdaging. De transfers verlopen steeds moeizamer. Gerdien kan nauwelijks nog in een handbewogen rolstoel zitten.

Ze zouden voor Gerdien heel graag een rolstoelbus aanschaffen, zodat zij haar elektrische rolstoel overal mee naar toe kan nemen. Helaas is dit financieel niet mogelijk. Bij de gemeente is er een verzoek ingediend voor een rolstoelbus, maar dit is afgewezen.

Met deze actie hopen ze geld bij elkaar te brengen voor een rolstoelbus.

Help Gerdien om het streefbedrag bij elkaar te brengen.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Doneeractie van Kelly en Rienie.

 

Jij kunt helpen deze inzamelingsactie succesvol te maken!

 

https://www.doneeractie.nl/een-rolstoelbus-voor-gerdien/-34153