Fysio-Fitness biedt “Individueel bewegen in een groep”.

Wat is Fysio Fitness?
Bij FysioZuid bestaat de mogelijkheid om in een groep een individueel beweegprogramma te volgen, genaamd Fysio-Fitness. Fysio-Fitness is bedoeld voor cliënten die oefentherapie hebben gevolgd en graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven bewegen/trainen. Ben je niet bij ons onder behandeling, maar wil je wel graag onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen? Dit is ook mogelijk! Je krijgt dan eerst een individuele intake om te bepalen wat voor jou de meest geschikte oefeningen zijn. Je bepaalt zelf met welk doel je wilt trainen. De fysiotherapeut maakt een programma op maat. U traint in een groep van nu maximaal tien personen, gedurende 75 minuten. Op deze manier is onze individuele begeleiding gewaarborgd. Het doel van de training is om op een plezierige, gezonde en verantwoorde manier te bewegen.

Actie bij FysioZuid!
Beweging is dus goed voor de gezondheid. Dat is bekend en de afgelopen periode met de pandemie van Corona heeft dit alleen maar bevestigd. Maar hoeveel u moet bewegen, is afhankelijk van uw leeftijd, conditie en kracht. En die kunnen we bij FysioZuid meten met o.a. de FysioFitheidScan.

Pak NU uw voordeel op minimaal een 6 maanden abonnement:
Tijdelijk een GRATIS INSCHRIJVING en een GRATIS fit-test / FysioFitheidsscan bij uw aanmelding voor de Fysio-Fitness bij FysioZuid!!
Of u kiest voor een GRATIS INSCHRIJVING en een GRATIS FMS-test (Functional Movement Screen test). Met deze test krijg je een duidelijk beeld van de zwakke schakels in je lichaam op het gebied van stabiliteit, kracht en lenigheid.
De testbatterij bestaat uit 7 onderdelen waarop gescoord kan worden. De totaalscore kan gebruikt worden ter evaluatie of als diagnose van een zwakkere schakel in het lichaam.

En onze trouwe en bestaande klanten/leden van Fysio-Fitness FysioZuid kunnen ook profiteren. Ze krijgen nu bij het aanmelden van een nieuw lid een korting van 50 % op het eigen kwartaalabonnement.